Urządzenia do ciągłej produkcji lodu dla gastronomii, barów i biur.
Dyspensery do lodu.

 

 


 MASZYNA DO PRODUKCJI LODU - SERIA 7

- wydajność do 140 porcji ( odpowiadających 2/3 poj. 0,5L kubka ) o wydajności 25,4 kg/dzień
- pojemność zasobnika 3,2 kg
- niewielkie wymiary urządzenia S x G x H - 370 x 550 x 440mm
- nie wymaga odpływu

 IDEALNA DO OBSŁUGI BIUR ZATRUDNIAJĄCYCH DO 25 PRACOWNIKÓW

Brochure PDF

 

 DOZOWNIKI TYPU "SYMPHONY"

- wydajność od 450 do 650 porcji lodu    180 kg/dzień
- pojemność zasobnika  5,4 - 40 kg
- niewielkie wymiary urządzenia S x G x H  ( 370 x 550 x 440 mm )
- nie wymaga odpływu

 IDEALNA DO OBSŁUGI BIUR ZATRUDNIAJĄCYCH DO 350 PRACOWNIKÓW

Brochure PDF


 Lód z prezentowanych wyżej urządzeń jest również idealny dla produktów przygotowywanych w blenderach.

 Wszystkie urządzenia produkcji firmy FOLLETT gwarantują:

- bezobsługowe i zgodne z normami sanitarnymi składowanie lodu
- wbudowane zabezpieczenie przeciwbakteryjne typu AGION
- wysoka wydajność przy niskim zużyciu wody i energii elektrycznej